Groepsaccommodatie in Bakkeveen

Tot 16 personen

6 slaapkamers

Veel Privacy

Ongekende Natuur

Sfeervolle Groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie ontstaat door het koppelen van het 4 persoons- en het 6 persoons appartement. Daarnaast is er slaapzaal voor 6 personen. De groepsaccommodatie telt in totaal 6 slaapkamers (5x 2 personen en 1x 6 personen) en 2 badkamers.  De groepsaccommodatie heeft een huiselijke sfeer en is van alle gemakken voorzien. Dé ideale locatie voor als je eens met een groep vrienden of familie op vakantie wilt. Gezellig samenzijn maar toch volop privacy.

Ruim terras met picknicktafels

Aan de achterzijde van ons erf kunnen jullie genieten van het weidse uitzicht. Buiten de accommodatie geniet je van een ruim terras met picknicktafels. De allerkleinsten vermaken zich prima op het speelveldje achter op het erf (speelhuisje met glijbaan, schommel en inground trampoline). Aan de achterzijde van ons erf heb je het prachtige weidse uitzicht.

Mogen wij jullie binnenkort verwelkomen in deze 16 persoons groepsaccommodatie?

De groepsaccommodatie is NIET GESCHIKT voor jongeren, studentenverenigingen en vriendengroepen onder de 30 jaar. De groepsaccommodatie is uitsluitend geschikt voor families en vriendengroepen vanaf 30 jaar.

Pin It on Pinterest