16-18 persoons Groepsaccommodatie

in Bakkeveen

 16-18 personen

6 slaapkamers

Veel Privacy

 Aan alle zijden van het dorp natuurgebied

Sfeervolle Groepsaccommodatie

De Groepsaccommodatie (16 persoons) ontstaat door het koppelen van het 4 persoons en het 6 persoons appartement. Daarnaast is er slaapzaal gerealiseerd waar 6 personen kunnen slapen. De Groepsaccommodatie telt in totaal 6 slaapkamers (5x 2 personen en 1x 6 personen) en 2 badkamers. De Groepsaccommodatie heeft een huiselijke sfeer en is van alle gemakken voorzien. 

Gezellig bijkletsen met elkaar terwijl de kinderen zich in de naastgelegen speelkamer vermaken met speelgoed, gezelschapsspellen en een dartbord.

Kortom, dé ideale locatie voor als je eens met een groep vrienden of familie op vakantie wilt. Gezellig samenzijn maar toch volop privacy.

Het is mogelijk om tegen een kleine meerprijs van 50 euro per nacht de naastgelegen 2 persoons studio erbij te boeken. Erg geschikt voor als er bijvoorbeeld grootouders meegaan. Ze hebben dan een eigen plekje om zich even terug te trekken uit de drukte.

Ruim terras met picknicktafels

Buiten de accommodatie geniet je van een ruim terras met picknicktafels. De allerkleinsten vermaken zich prima op het speelveldje achter op het erf (speelhuisje met glijbaan, schommel en inground trampoline). Aan de achterzijde van ons erf heb je het prachtige weidse uitzicht.

Sinds kort is het buitenterrein uitgebreid met een sportveld waar o.a. een balletje getrapt kan worden. 

Mogen wij jullie binnenkort verwelkomen in onze 16-18 persoons Groepsaccommodatie?

Goed om te weten >> de Groepsaccommodatie is NIET GESCHIKT voor jongeren, studentenverenigingen en vriendengroepen onder de 30 jaar. De Groepsaccommodatie is uitsluitend geschikt voor families en vriendengroepen vanaf 30 jaar.

Pin It on Pinterest