Groepsaccommodatie

in Bakkeveen

Tot 16 personen

6 slaapkamers

Veel Privacy

Ongekende Natuur

Sfeervolle groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie ontstaat door het koppelen van het 4 persoons en het 6 persoons appartement. Daarnaast is er slaapzaal gerealiseerd waar 6 personen kunnen slapen. De groepsaccommodatie telt in totaal 6 slaapkamers (5x 2 personen en 1x 6 personen) en 2 badkamers. De groepsaccommodatie heeft een huiselijke sfeer en is van alle gemakken voorzien.

Gezellig bijkletsen met elkaar terwijl de kinderen zich in de naastgelegen speelkamer vermaken met speelgoed, gezelschapsspellen en dartbord.

Kortom, dé ideale locatie voor als je eens met een groep vrienden of familie op vakantie wilt. Gezellig samenzijn maar toch volop privacy.

Ruim terras met picknicktafels

Buiten de accommodatie geniet je van een ruim terras met picknicktafels. De allerkleinsten vermaken zich prima op het speelveldje achter op het erf (speelhuisje met glijbaan en inground trampoline). Aan de achterzijde van ons erf heb je het prachtige weidse uitzicht.

Mogen wij jullie binnenkort verwelkomen in deze 16 persoons groepsaccommodatie?

Goed om te weten: de groepsaccommodatie is NIET GESCHIKT voor jongeren, studentenverenigingen en vriendengroepen onder de 30 jaar. De groepsaccommodatie is uitsluitend geschikt voor families en vriendengroepen vanaf 30 jaar.

Ps. het interieur op de foto’s kan afwijken van de werkelijkheid. Wij klussen namelijk graag waardoor het interieur regelmatig veranderd 🙂

Pin It on Pinterest